Čo hovoria rodičia na náš Parkour Tábor?

2. január 2019 395 slov 2min Lukáš Hollý ... 1509x
Detail

Prvý ročník Parkour tábora bol z nášho pohľadu priam nezabudnuteľný. Nechceme zostať len pri slovách, a preto sme sa rozhodli s vami podeliť aj o názory rodičov, ktorých deti sa na tábore zúčastnili. Niet nad spätnú väzbu. vďaka ktorej vám  vieme ukázať aj objektívny pohľad od našich účastníkov.

REGISTRÁCIA NA ROČNÍK 2019 JE UŽ V PLNOM PRÚDE! 

 #1 Môj syn bol veľmi spokojný, páčilo sa mu úplne všetko. Ďakujem organizátorom aj celému kolektívu, ktorý sa podieľal na fungovaní tábora :)

#2 Syn pri odchode z tábora neudržal slzy. Doľahol na neho smútok, že už to skončilo. A takáto reakcia hovorí za všetko. Prišlo mu ľúto za atmosférou, kamarátmi a zvlášť za trénermi, za fantastické obdobie, zážitky, ktoré v ňom budú ešte dlho rezonovať a určite na nich nikdy nezabudne. Doporučujem tábor predĺžiť o zopár dní. ĎAKUJEM

#3 Nemám čo vytknúť, syn bol nad mieru spokojný a tým aj my. Veľká vďaka :)

#4 uuuuuuzasneeeeee :)

#5 Výborný tábor. Deti prišli spokojné, šťastné a príjemne fyzicky unavené :) . List pre rodičov veľmi potešil. Oceňujem výborný prístup k deťom a ukázanie aj inej „cesty parkourom“, ako sú len saltá. Skvelá práca celého tímu. Moji chlapci sa už tešia na budúce prázdniny. Určite sa zúčastnia tábora opäť.

#6 Výborná filozofia. Páčilo sa mi, že to bolo aj o rozvoji ducha a nie len tréning.

#7 Branko má úžasný zážitok, už teraz sa teší na budúci rok. Ďakujeme

#8 Páči sa mi filozofia a hodnoty, ktorými sa nesie Parkour

#9 Podľa názoru Kika (neviem, či je relevantný :D) bolo veľa tréning, cvičenia atď. Vítal túru, bazén a iné ako Parkour. Rodičov potešil písaný list, „zákaz“ mobilov, pomoc druhým, tímová práca, dôraz na pohyb, normálne ubytko, atď. Vidieť, že dbáte aj na duševný rozvoj detí, čo sa nám nesmierne ráta. Choďte touto cestou aj ďalej, budete mať veľký úspech!

#10 Skvelo vymyslené a zrealizované aktivity pre deti

 #11 Ahojte, v tábore sa mi veľmi páčilo. Hlavne som bol spokojný: rozdelenie izieb, tréningy, celá organizácia, tréneri, prirodzená metóda, nočná hra, strava bola dobrá. Veľmi sa už teším na budúci rok a na tréningy počas roka. :)


Sme nesmierne vďačný za úžasnú spätnú väzbu a za to, že sa na Slovensku buduje silná Parkourová komunita! Už sa nevieme dočkať na ďalší ročník! :)

REGISTRÁCIA NA ĎALŠÍ ROČNÍK JE UŽ SPUSTENÁ! 
PRIHLÁS SA ČÍM SKÔR, MIESTA SA RÝCHLO MÍŇAJÚ!