Letný Parkour Tábor bol plný nezabudnuteľných zážitkov!

1. november 2018 426 slov 2min Lukáš Hollý ... 1275x
Detail

Z nášho pohľadu vyšiel prvý letný tábor Parkour Školy viac ako dokonalo! Stálo za ním niekoľko mesiacov plných príprav a organizácie. Čo je ale dôležité, podaril sa nám vytvoriť trénerský tím snov, ktorý ocenili aj účastníci tábora. Celú atmosféru dotváralo nádherné prostredie rekreačného zariadenia Podskalie situovaného v údolí Strážovských vrchov. 

Vec, za ktorú sme veľmi vďační, je, že sa nám podarilo poskytnúť zážitok pre 65 detí, ktorým sa plnohodnotne venovalo 8 trénerov spolu s ďalšími členmi organizačného tímu. Miesta sa vypredali raketovou rýchlosťou, a práve preto sme si pre vás prichystali v roku 2019 až 3 turnusy!

REGISTRUJ SA NA ĎALŠI ROČNÍK UŽ TERAZ!

Pre deti bol pripravený bohatý program plný pohybu a rôznych aktivít. Po príchode boli rozdelení do skupín, v ktorých každý deň absolvovali štyri workshopy u všetkých trénerov. Každé stanovisko sa niečim odlišovalo a na každý deň bol pripravený jedinečný program. Účastníci mali k dispozícií plne vybavený Parkourový Park, Flowparks a tricking zónu. Okrem toho mali priestor na voľné skákanie so svojími trénermi, kúpanie sa v bazéne alebo oddych v chill zóne. Každý si mohol vybrať podľa toho, na čo mal práve chuť :)

Čo by to bol za tábor, keby na ňom nebola nočná hra? Tá bola veľmi špecifická a v súlade s hodnotami Parkouru. Vďaka nej si všetci mohli prejsť rôznymi situáciami tak, ako ich trénovali aj zakladatelia Parkouru. V rámci oddychu a regenerácie sme strávili jeden deň turistikou a vrátili sme sa "späť ku koreňom" vo forme Prirodzenej metódy (známej ako hébertizmus alebo Methode Naturelle). 

Celý tábor bol v špeciálnej téme, skrz ktorú sme zdieľali s účastníkmi mnoho skúsenosti, našich pohľadov na život a hodnôt, ktoré robia Parkour tým, čím naozaj je. Na konci nejednému z nás ubehla slzička, keďže to bol pre nás všetkých veľmi silný týždeň. 

Tábor sme zakončili spoločným rituálom, kde bola vysvetlená celková myšlienka nášho tábora. Aj keď by sme najradšej celý priebeh opísali do posledného detailu, slová však nestačia. Cela téma a program bol jedinečný a bol súčasťou úžasného týždňa, ktorý si musíte jednoducho prežiť :)

Už teraz sa nevieme dočkať na ďalší ročník!
Tešíme sa na teba! :)

Čo ťa bude čakať na ďalšom ročníku Parkour Tábora 2019?

  • viac turnusov
  • tí najlepší tréneri z celého Slovenska
  • ešte viac Parkourového vybavenia ktoré ti prinesie kvalitné podmienky na tréning
  • vylepšená chill zóna
  • super strava 6x denne, s posilneným olovrantom a druhou večerou pre tých najväčších hladošov!
  • a mnoho ďalšieho (nemôžeme všetko prezradiť hneď :) )

 

VŠETKY INFORMÁCIE SPOLU S PRIHLÁŠKOU NÁJDEŠ TU. REGISTRUJ SA ČÍM SKÔR, MIESTA SA RÝCHLO MÍŇAJÚ!